+38 (099) 613 07 07

VODAFONE_logo_mobilinfo

           +380 (99) 613-07-07

logo_kyivstar

          +380 (98) 613-07-07

lifecell

          +380 (73) 613-07-07

 

 

 

 

 

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
*
*

Корисний блог про вибір дзеркал

 

Contour_shell 

 

 

Переймаючись питанням, як вибрати дзеркало у ванну, варто враховувати нюанси: форму, розмір, матеріал та інше. Щоб точно визначити, яке дзеркало краще купити в ванну, звичайно ж, зверніть увагу і на особисті переваги, і на індивідуальні особливості кожного мешканця. Придбати дзеркало, яке буде відповідати всім поставленим вимогам пропонується в інтернет-магазині Санверк. 

Функціонал дзеркал для ванної

Дзеркала грають декоративну і функціональну роль. Якщо їх правильно поставити, то вийде візуально розширити простір, а також підкреслити особливості обраного стилю для інтер'єру, і проявити індивідуальність господаря житла. 

Правильний вибір дзеркала для ванної зробить інтер'єр вишуканим на вид без особливих фінансових витрат. 

Види дзеркал для ванної

Дзеркала умовно класифікують на: 

  • традиційні; 
  • матові;
  • шпигунські.

Традиційний варіант не має конкретного кольору. Найчастіше для їх виробництва використовують срібну або алюмінієву плівки. Оскільки алюміній відрізняється невисокою вартістю і простотою роботи з ним, то для виробництва цього аксесуара використовується цей матеріал. Срібло характерно високою якістю, але застосовується для люкс сегмента. Матові моделі характерні тим, що володіють привабливим блиском. Для тих, хто хоче акцентувати увагу на декоративність, то варто вибирати моделі з гравіюванням, шовкографією і матованою поверхнею. 

Для гармонійного інтер'єру, важливо визначити, як правильно вибрати розмір дзеркала в ванну. Для цього враховуйте, що відстань не менше 5 мм від стіни для виробів нижче метра і не менше 10 мм - для моделей вище метра. Якщо прийнято рішення повісити кілька дзеркал, то відстань між ними становить не менше 1 мм. Перед тим як монтувати, варто попередньо підготувати поверхню. 

Для надійного кріплення, варто довірити його монтаж фахівцям. Особливо, якщо воно великого розміру. 

Якщо не можете вирішити, яке дзеркало краще для ванної, то варто також звернути увагу і на методи монтажу: 

  • настінний;
  • підлоговий;
  • елемент меблів або обробки.

Перший варіант передбачає вертикальні і горизонтальні моделі. Вертикальне дозволить ретельно розглянути фігуру, а горизонтальне - оптимальне рішення, коли хочеться зробити акцент на обличчя і зачіску. У підлогових примірників завжди в обов'язковому порядку є рама і стійка. Для великого приміщення підлогове стане відмінним варіантом, оскільки виглядає вишукано. Гармонійний інтер'єр, коли дзеркало поєднується з плиткою або іншими елементами. 

Додаткові елементи дзеркал

Вибір дзеркала в ванну повинен також передбачати наявність додаткових допоміжних деталей:

  • підвіску;
  • настінне бра; 
  • поворотний механізм;
  • місця для зберігання.

Підсвічування забезпечує хороше освітлення. З таким доповненням наносити макіяж набагато простіше. Яскраве бра - гарант рівномірного поширення світла. Поворотний механізм дозволяє виставити дзеркальне полотно під правильним кутом. Місця зберігання - вбудовані ящики, полиці, гачки, що дозволяють з комфортом розставляти корисні дрібниці для гігієни. 

Правила вибору дзеркала в ванну

Щоб дзеркало виконувало поставлені перед ним функції і радувало протягом тривалого часу, необхідно, роблячи вибір дзеркала в ванну, враховувати такі деталі:

  • на поверхні відсутні блідо-матові плями і пухирці;
  • відображення не спотворюється, а якщо це відбувається, то поверхня напевно з дефектом;
  • якщо провести рукою, то відчувається гладкість поверхні. 

Економити на таку покупку не варто, оскільки ванна - кімната з високим рівнем вологості. Матеріали низької якості в таких умовах швидко стануть непридатними. Тому на поверхні такого вироби повинен бути додатковий шар, який не дасть волозі проникнути всередину. Для максимального комфорту рекомендується, щоб була функція антіпар. Поки один з членів сім'ї приймає душ, другий може наносити макіяж і виконувати інше гігієнічні процедури. 

Як підібрати дзеркало у ванну, щоб точно не помилитися з вибором? Для цього варто скористатися такими простими порадами: 

  • уточнити наявність сертифікатів від виробника; 
  • враховувати, що чим товще скло, тим краще.

Щоб бути впевненим у тому, що якість товару на високому рівні, необхідно запросити сертифікати, що підтверджують надійність матеріалів, що використовуються для виробництва. 

Скло не надто тонка. Найдешевші варіанти, як правило, тонкі, що згодом є причиною їх нерівній поверхні. Та й інші вади - це ознака низької якості. 

Де купити

Кращі дзеркала для ванної кімнати представлені в асортименті інтернет-магазину Sanwerk. Власний цех допомагає створювати вироби відмінної якості за доступною ціною. Закупівля сировини у світових лідерів галузі є гарантією тривалого терміну служби.

Оформити покупку пропонується в Києві, Дніпрі, Одесі, Львові. Чи готові виконати замовлення як за нестандартними розмірами, так і запропонувати оригінальні форми і незвичайне поєднання матеріалів. 

А знаючи, як вибрати дзеркало у ванну кімнату, придбати його стане набагато простіше, і воно буде радувати протягом тривалого часу.